DIGPILOT KONTOR

DigPilot Office

DigPilot Office er kjernen i vår 3D maskinstyring og fungerer som en plattform for administrasjon av nettsteder, opplasting av filer til og fra anleggsmaskinene, oppgradering av programvare i DigPilots ulike modemer og sikring av data.


Overfør planfiler til maskinene

Teknikeren som oppretter prosjektfilene for nettstedet laster dem opp til DigPilot Office-serveren. Samtidig sender han en melding (omtrent som en SMS) til de aktuelle maskinene, og ber dem laste inn prosjektfiler. Sjåføren søker og er umiddelbart klar til jobb. En prosjektfil kan leses i flere forskjellige formater. Enten det er Land XML, Kof eller Dxf, er DigPilot-roveren i stand til å lese disse. DigPilot bruker kun åpne filformater.


Dokumenter arbeidet ditt

Driveren lagrer og dokumenterer koordinater på nettstedet, som lastes opp direkte fra maskinen til DigPilot Office. Prosjektingeniøren henter dem her.

 


Kontroll og dokumentasjon av gravemaskinens nøyaktighet

Koordinatene til benchmarks på nettstedet lastes opp til DigPilot Office. Nettstedskaperen angir hvor ofte sjåførene skal sjekke nøyaktigheten til maskinene; daglig eller ukentlig. Sjåføren mottar umiddelbart et "godkjent", "delvis godkjent", "ikke godkjent" symbol lagret med koordinater og deltaverdier på DigPilot-kontoret. Nøyaktigheten til den gitte maskinen er dokumentert i DigPilot Office med datostemplet.

Sikring av maskindata

Dataene for alle DigPilot 3D-maskinkontroller lastes opp hver morgen når systemet starter opp og lagres i skyen. Med et par trykk kan tapte maskindata lastes inn på nytt, og maskinen er umiddelbart operativ.

Med et stort antall DigPilot-systemer spredt over hele Europa, har dette vist seg å være en uvurderlig funksjon.

 


Meldinger sendt til maskinene fra ledelsen, svar tilbake

Tekstmeldinger kan sendes direkte til sjåføren gjennom DigPilot Office. Sjåføren svarer direkte fra maskinen.

 


Dokumentasjon

Sjåføren skal kunne dokumentere sitt arbeid på best mulig måte.

 


Lag en fil og navngi den. For eksempel: tøm.
Fortsett med en beskrivelse av filen din. For eksempel: Rør nr 5.


Plasser så midten av bøtta der kantstang 1 skal plasseres og trykk "Mål" i din DigPilot PC. Fortsett å dokumentere hvert hjørne i den samme saken. All dokumentasjon lagres i den opprettede filen i DigPilot Office.

Vi lager
digital
strategier

SEND OSS EN MELDING