Tiltrotator

DigPilot® er kompatibel med RotoTilt® og EngCon®

RotoTilt® er et verktøy for gravemaskiner som effektive verktøybærere gjennom en voksende rekke av maskinkoblinger, tiltrotatorer, kontrollsystemer, verktøy og smarte løsninger, alle basert på operatørens behov.

 

En tiltrotator er et svært nyttig og fleksibelt tilbehør som monteres mellom arm og skuffe på en gravemaskin eller hjullaster. Denne enheten gir maskinen muligheten til å rotere verktøy eller tilbehør 360 grader og tilte det opp til 45 grader i hver retning (altså totalt 90 grader). Dette gir maskinføreren en mye større fleksibilitet og presisjon i arbeidet, og gjør det mulig å utføre mer komplekse oppgaver uten å måtte flytte på selve maskinen.

 

DigPilot leser rotasjonsdata fra RotoTilt® og EngCon® og vil gi nøyaktig måling og visualisering uansett vridning og vinkel på LOCALIZER™ modulen i DigPilot® - programmet detekterer automatisk hvor i verden anleggsmaskinen befinner seg og foreslår relevante geoidemodeller og transformasjoner for området.

 

RotoTilt® har utviklet en rekke maskinkoblinger, tiltrotatorer, og kontrollsystemer som hjelper i å forbedre effektiviteten, smidigheten og presisjonen i arbeidet med gravemaskiner. Dette gjør at operatørene kan ta på seg flere typer oppdrag med riktig oppsett for en trygg og produktiv arbeidsdag​​.

 

RotoTilt har introdusert en helt ny serie av tiltrotatorer som gir optimal driftserfaring, energieffektivitet og presisjon. 

 

RotoTilt® fortsetter å innovere og utvide sitt produkttilbud for å møte de voksende kravene til teknologi, brukervennlighet og avanserte kontrollsystemer i gravemaskinindustrien.

 

Fordeler med tiltrotator:

 

Fleksibilitet og presisjon:

Tiltrotatoren gjør det mulig for maskinføreren å manøvrere tilbehør som skuffer, klyper, hammere og andre verktøy med stor presisjon. Dette er spesielt nyttig i trange områder eller på steder med begrenset tilgang.

 

Økt produktivitet:

Med en tiltrotator kan maskinføreren utføre et bredere spekter av oppgaver, og arbeidet går raskere siden det ikke er nødvendig å reposisjonere maskinen like ofte. Dette fører til økt produktivitet og reduserte driftskostnader.

 

Redusert slitasje:

Siden maskinen ikke trenger å bli flyttet like ofte, reduseres slitasjen på både maskin og omgivelsene. Dette kan også bidra til å redusere drivstofforbruket.

 

Sikkerhet:

Tiltrotatoren kan også bidra til økt sikkerhet på arbeidsplassen ved å redusere behovet for manuell håndtering og ved å gi operatøren bedre kontroll over verktøy og tilbehør.

 

Kompatible systemer:

Mange tiltrotatorer kommer med integrerte styresystemer som tillater sømløs operasjon og kontroll, og de kan ofte integreres med maskinens eksisterende hydrauliske og elektriske systemer.

 

Tiltrotator - en viktig del av moderne maskineri

 

Tiltrotatorer er ideelle for en rekke arbeidsoppgaver inkludert, men ikke begrenset til, graving, planering, boring, løfting, rivning og veibygging.

 

Tiltrotatorer har blitt en essensiell del av moderne gravemaskin- og hjullasterutstyr, og bidrar til å gjøre disse maskinene mer allsidige og effektive på arbeidsplassen. Det finnes flere produsenter som tilbyr tiltrotatorer, hver med sine unike egenskaper og spesifikasjoner, noe som gir operatørene et bredt spekter av valg for å møte deres spesifikke behov.

0
Feed

Skriv en kommentar