ET GRØNNERE VALG

Maskinstyring for den miljøbeviste kunden

Gundersen & Løken AS, et firma med røtter to århundrer tilbake, utvikler og produserer DigPilot Maskinkontroll i Norge. 

Det har vi gjort med suksess siden 2008 da vi startet opp med de trådløse sensorene. Disse er fortsatt i produksjon og flere av systemene fra 2008 er fortsatt i drift.

1. Robust hardware. Alt utviklet med tanke på det harde klimaet norges land kan by på til tider. Sensorene er av standard IP69K.

PC-skjermen er av typen "Panzerglass" og kan derfor ikke skades ved normal bruk.
Har kunden reservekomponenter på lager f.eks: En DigPilot Pc, kompatible sensorer og/eller braketter vil systemet alltid være aktivt.

2. Hvis en trådløs/kablet sensor går i stykker, sender vi en ny i posten. Den kan enkelt byttes av kunden selv. 

Tiltsensoren og skuffesensoren kan raskt bytte plass skulle sistnevnte bli skadet, og du har dermed alltid et fungerende 3D system.

3. Ved å holde all produksjon og utvikling i Norge hjelper vi til med å opprettholde norske arbeidsplasser. Det bidrar også til redusert forurensning da systemet er kortreist. Vi kan tilby en konkurransedyktig pris nettopp p.g.a. dette.

4. Det er fullt mulig å selv montere om et DigPilot system til en annen maskin. Braketter og kabler fås kjøpt fra Gundersen & Løken AS. Vi anbefaler at du er med på en montasje av et DigPilot system før du monterer. Vi vil være behjelpelige på telefon ved spørsmål.

 

Linker:

1. Artikkel i "The Explorer". Bjørn Vidar Jørgensen kjøpte det første settet med "Nye DigPilot". Artikkelen fremhever DigPilot Maskinkontroll som et miljøbevist valg. 

2. Artikkel i Anleggsmagasinet. Kjell Lian har kjøpt Norges mest miljøvennlige gravemaskin, med Nye DigPilot. Gravemaskinen av typen Liebherr 934 Generation Eight med steg -V- motor, og Norskproduserte DigPilot gjør dette til valget for den miljøbevisste.

_DSC2262.jpg

FANG VÅR OPPMERKSOMHET

Reparer/kontroller ditt instrument.

Opplev DigPilot maskinkontroll. Enten på kontoret vårt, ute på anlegg eller hjemme hos deg.

Fyll inn din kontaktinfo og hva henvendelsen gjelder så kontakter vi deg snart.

Eller kontakt oss på:

(+47) 2281 3990

Takk for innsendingen din!